Så är då 2010 väldigt nära att knyta ihop sin påse. Det har varit ett år av kontraster i stort och smått. Saker förändras – ibland till det spännande och underbara, andra gånger till mera prövande och svårgripbara.

Den här bloggen har inte riktigt fått den uppmärksamhet den är värd. Som andra som skriver som levebröd, så räcker inte orden alltid till när flitens lampa släckts för dagen. Vardagsmiraklen och funderingarna finns där, men bränslet och tiden har inte alltid räckt till. Jag tänkte försöka förändra det. Skriva mer, men framförallt mera ofta. Dels för att det är kul och ger energi, men också för att en och annan av er där ute brukar uppskatta mina små ordvändningar – både de allvarliga och de finurliga.

Så – lyssna nu 2011 – för här kommer mitt första nyårslöfte. Jag tänker skriva mer i den här bloggen och hoppas på att det ska vara till glädje för många. Jag vill också önska er som läser ett riktigt gott nytt år! Må ert 2011 bli som ett spännande bollhav – mjukt, spännande och inbjudande med både överraskningar och utmaningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Use of undefined constant after - assumed 'after' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/branstro/public_html/blogg/wp-content/plugins/sk2/sk2_core_class.php on line 316

Warning: Use of undefined constant after - assumed 'after' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/branstro/public_html/blogg/wp-content/plugins/sk2/sk2_core_class.php on line 316

Warning: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/branstro/public_html/blogg/wp-content/plugins/sk2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 84

Warning: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/branstro/public_html/blogg/wp-content/plugins/sk2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 92

Warning: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/branstro/public_html/blogg/wp-content/plugins/sk2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Warning: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this($cmt_object) should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /home/branstro/public_html/blogg/wp-content/plugins/sk2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342