Jag vet inte var det började, men nu finns de överallt. Irriterande, lite för starka och för det mesta helt omotiverade.

Jag pratar om de blå ljusdioderna som sitter på alla möjliga produkter vars enda praktiska effekt verkar vara att uppträda som ett sandkorn i ögat – otroligt irriterande, men nästan omöjligt att komma åt.
Det sitter en på vår teve, en på backuphårddisken och nu – en på den i övrigt snygga iPhonesynkstationen från Philips. Hur tänkte de där egentligen? Att det skulle vara mysigt med ett blåljus under den trevliga iPhoneskärmen?

Apple själva håller sig föredömligt långt från det blå. Önskar att fler följde deras exempel och slutar läsa tips av typen ”99 ways to pimp your toaster with ugly light”.

One thought on “The blue light from Hell

 1. Ja du Gunnar, livet är hårt med allt som skall blinka
  och glamoura 🙂 Det är väl det som de flesta vill.
  Kom in på din sida här på grund av Storuman…
  När jag flyttade hemifrån så flyttade jag till Jörn
  bodde där de första 4 åren som stor 🙂
  Men det blev Borlänge sen i 12 år, alla snackar goja
  om Borlänge men det är riktigt mysigt – om man är ute
  rätt tidpunkt på dygnet 🙂 …nu har jag bott i
  Vansbro i 3 år och stortrivs! Men Jörn och
  Västerbotten sitter i hjärtat ändå. Har min lilla firma
  Svensk Filmsekvens som jag använder då jag frilansar som
  skådespelare med säte i Jörn bara för att sätta Jörn på
  kartan! Kul å se att du överlever Stockholm – när det är
  svenska produktioner så blir det oftast i Stockholm – visst
  håller du med om att det är nog en av de vackraste städerna
  med den storleken! Gött att du kan luta dig tillbaka mot Storuman när stressen skall flyta från.
  Vem vet, kanske vi ses i Västerbotten eller i stora staden
  – ha de gött! /Sebastian utan blåljus i hemmet 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Use of undefined constant after - assumed 'after' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/branstro/public_html/blogg/wp-content/plugins/sk2/sk2_core_class.php on line 316

Warning: Use of undefined constant after - assumed 'after' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/branstro/public_html/blogg/wp-content/plugins/sk2/sk2_core_class.php on line 316

Warning: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/branstro/public_html/blogg/wp-content/plugins/sk2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 84

Warning: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/branstro/public_html/blogg/wp-content/plugins/sk2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 92

Warning: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/branstro/public_html/blogg/wp-content/plugins/sk2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Warning: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this($cmt_object) should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /home/branstro/public_html/blogg/wp-content/plugins/sk2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342