Jag har länge fascinerats av att papperstidningsfloran ser ut att växa obehindrat för att snart motsvara de allra mest oväntade smakinriktningar. Detta är nu inte något nytt fenomen, vilket blev tydligt på flygresan hem från Storuman härom dagen. Framför mig i stolsfickan fiskade jag upp något som inte visade sig vara flygbolagets slöläsningsmagasin, utan ett tummat exemplar av brittiska Trout & Salmon, som fritt översatt varit på storfiskarens sida sedan 1955.

Tanken går blixtsnabbt till Hugh Grants rollfigur i Notting Hill, som i ett överraskat läge utger sig för att vara Horse & Hounds representant vid en skådespelarintervju…

En snabb bläddring i T & S visar sig vara stor underhållning även för den icke-fiskeintresserade (typ undertecknad). Stajlade annonser för exklusiva fiskerullar, gravallvarliga artiklar om fiskets förutsättningar, skarpa närbilder på fiskeflugor med tillhörande recensioner… ”The voice of game-fishing” är god nördunderhållning under en propellerflygresa och med stor säkerhet en våt dröm för den verklige entusiasten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Use of undefined constant after - assumed 'after' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/branstro/public_html/blogg/wp-content/plugins/sk2/sk2_core_class.php on line 316

Warning: Use of undefined constant after - assumed 'after' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/branstro/public_html/blogg/wp-content/plugins/sk2/sk2_core_class.php on line 316

Warning: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/branstro/public_html/blogg/wp-content/plugins/sk2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 84

Warning: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/branstro/public_html/blogg/wp-content/plugins/sk2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 92

Warning: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/branstro/public_html/blogg/wp-content/plugins/sk2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Warning: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this($cmt_object) should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /home/branstro/public_html/blogg/wp-content/plugins/sk2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342