Precis som signaturen ”Katarina” skriver i sin kommentar till min påannonsering för mitt återupptagna skrivande, så har produktionen varit blygsam 🙂

Jag kan konstatera att tiden stundtals springer fort och att skriva ibland bär med sig lite våndor. Att skriva i en blogg påminner ju lite om brevskrivande, eller dagboksskrivande. Många känner kanske igen sig i den påflugna känslan att summera vid längre uppehåll – att på något sätt ge en resumé, som till en tevetittare som ska ges chansen att komma ikapp med vad som hänt rollkaraktärerna.

Ofta är det bättre att låta bli. Dels för att summeringar sällan blir speciellt bra, men kanske främst för att de ger viss prestationsångest hos skribenten. Så, med viss knuff av den ironiskt humoristiska kommentaren från ”Katarina” ska jag nu hoppa över resumén.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Use of undefined constant after - assumed 'after' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/branstro/public_html/blogg/wp-content/plugins/sk2/sk2_core_class.php on line 316

Warning: Use of undefined constant after - assumed 'after' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/branstro/public_html/blogg/wp-content/plugins/sk2/sk2_core_class.php on line 316

Warning: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/branstro/public_html/blogg/wp-content/plugins/sk2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 84

Warning: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/branstro/public_html/blogg/wp-content/plugins/sk2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 92

Warning: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/branstro/public_html/blogg/wp-content/plugins/sk2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Warning: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this($cmt_object) should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /home/branstro/public_html/blogg/wp-content/plugins/sk2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342