Jag kan förnöjt konstatera att Storuman både regerar och finns överallt. Mitt ointresse för sport till trots, så var det med stor stolthet jag kunde konstatera att att ett flertal utmärkelser på Storumangalan… förlåt, Idrottsgalan gick till just kommunbor. Tre hemmahörande i Tärnaby, en i Storuman – men alla just invånare i Storumans kommun.

Anja Pärson med Bragdguldet och årets kvinnliga idrottare, Anders Pärson årets tränare, Jens Byggmark årets nykomling, Björn Ferry som en i årets lag… Hatten av för er!

Som ytterligare belägg för att Storuman finns överallt, kan jag nämna en 40-årsfest på Långholmen i Stockholm som jag var på härom helgen. Där träffade jag en gammal kompis/klasskompis från Storuman, en annan person vars pappa nyligen flyttat till Storuman, samt ytterligare en trevlig figur som just köpt stuga i Ammarnäs och tillbringat några dagar på Storumans bibliotek för någon vecka sedan. Dessutom dolde sig en musiker som spelat på vår gamla rockfestival Hermelinrock bland gästerna.

….och det var ju de jag råkade upptäcka 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Use of undefined constant after - assumed 'after' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/branstro/public_html/blogg/wp-content/plugins/sk2/sk2_core_class.php on line 316

Warning: Use of undefined constant after - assumed 'after' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/branstro/public_html/blogg/wp-content/plugins/sk2/sk2_core_class.php on line 316

Warning: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/branstro/public_html/blogg/wp-content/plugins/sk2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 84

Warning: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/branstro/public_html/blogg/wp-content/plugins/sk2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 92

Warning: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/branstro/public_html/blogg/wp-content/plugins/sk2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Warning: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this($cmt_object) should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /home/branstro/public_html/blogg/wp-content/plugins/sk2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342