Om utgivaren

Hej!

Jag heter Gunnar Bränström och är utgivare av den här bloggen. Jag har en bakgrund som lokalredaktör, frilansjournalist, projektledare och formgivare med ett ständigt nyfiket öga för samhällsutveckling. Till vardags jobbar jag som organisationsstrateg på Riksorganisationen Folkets Hus och Parker. Jag var fram till våren 2011 också vice ordförande i Riksteaterns nationella styrelse.

Jag är född 1967 i Storuman i Västerbottens läns inland, södra Lappland, men jag, min fru och våra tre små söner bor i Gamla Enskede i Stockholm.

Även om jag idag är norrlänning i exil, så tycker jag att det är viktigt att landsbygden får förutsättningar att frodas och utvecklas. Hela Sverige ska leva!

Mycket av det jag kommer att skriva här, handlar om just det – om ett rättvisare Sverige, kultur och om små ting i vardagen som förnöjer eller upprör. Det ska vara lite som att komma in i köket i en norrländsk stuga – dörren är alltid öppen för vänner. Hoppas att du hittar något av intresse!

 

5 Comments
 1. Simon Albertsson

  2007-12-09

  Ville bara säga hej och önska er en trevlig helg.Hoppas ni har det bra där nere.

 2. Simon Albertsson

  2007-12-09

  måste berätta att vi har ganska mycket snö här. I natt säckade taket till vårat bräd förråd ihop. De är inte kul varje dag.

 3. Lovisa Gustafsson

  2007-12-12

  Hittade just hit & din blogg har just glatt min kväll… mycket trevlig läsning =) & av en slump *skratt* kom jag att tänka på historien om Peter Pan, jultomten & Påskharen.

  Hoppas allt är bra med er!

 4. Alberto Åberg

  2008-07-23

  Hittade in till dig genom att söka efter bild på vildmannen..
  Hä ä bra köncstit hva man hitt på internett för nanting ibland.. ser att du föddes faktisk i tiden när jag fick biljetten från den dåvarande resebyrån i Storuman.. A M S = ”alla måste söderut”.. AF va resebyrån.. har bott i Stockholm i 30 år.. numer i Trondheim / Norge.. faktiskt närmare hem.. De du beskriver om politiken där oppe föjer jag med på i VK o VF på nätet.. Ankdamm… Badsjön duger åt dom.. / Hilsen Al Å

 5. Magnus Edin

  2009-01-09

  Halloj!

  Satt på Stayfriends och surfade, råförkyld och uttråkad som man är. Hittade din sida och nu lämnar jag ett litet ”hej”.
  Jag bor i Luleå(sen -93) och skriver en liten blogg jag också om både seriösa saker men , just nu, mest som en dagbok.

  Som en liten bisak kan jag nämna att igår(också sjuk och uttråkad) så gick jag igenom min garderob, eftersom vi bor i ett gammalt timmrat hus med kakelugn, 3 m i takhöjd så följer GIGANTISKA garderober med som tillbehör..hehe.
  I djupet av min t-shirt sektion så hittade jag en massa tröjor och där..bland allt annat så hittade jag faktiskt en gammal bekant till oss, en viss förening som hade en rockgala i S-uman..hehe.
  Och dagen efter hittade jag din sida, om man nu hade sett filmen ”the number 23” med Jim Carrey så hade man ju klart sett ett kosmisk sammband i det hela..som tur är så är man ju mera jordnära än så..hehe!

  Fridens!//Magnus Edin

LEAVE A COMMENT