Senaste pins
  • Follow Me on Pinterest
Vardagsfunderingar

Må 2011 bli som ett bollhav

By
on
2010-12-31

Så är då 2010 väldigt nära att knyta ihop sin påse. Det har varit ett år av kontraster i stort och smått. Saker förändras – ibland till det spännande och underbara, andra gånger till mera prövande och svårgripbara.

Den här bloggen har inte riktigt fått den uppmärksamhet den är värd. Som andra som skriver som levebröd, så räcker inte orden alltid till när flitens lampa släckts för dagen. Vardagsmiraklen och funderingarna finns där, men bränslet och tiden har inte alltid räckt till. Jag tänkte försöka förändra det. Skriva mer, men framförallt mera ofta. Dels för att det är kul och ger energi, men också för att en och annan av er där ute brukar uppskatta mina små ordvändningar – både de allvarliga och de finurliga.

Så – lyssna nu 2011 – för här kommer mitt första nyårslöfte. Jag tänker skriva mer i den här bloggen och hoppas på att det ska vara till glädje för många. Jag vill också önska er som läser ett riktigt gott nytt år! Må ert 2011 bli som ett spännande bollhav – mjukt, spännande och inbjudande med både överraskningar och utmaningar.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT