Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Senaste pins
 • Follow Me on Pinterest
Vardagsfunderingar

Funderingar om funderingar

By
on
2009-01-20

Min namne och tillika kusin påpekade häromdagen träffsäkert att det nog inte blivit så många funderingar som sipprat ut från huvudet på den här exilnorrlänningen.

Det är naturligtvis alldeles sant och jag tänkte försöka ändra på det. För visst finns det funderingar, och visst händer det saker längs vägen i livet. Jag blir nästan yr, när jag tänker på att jag förra veckan satt på Guldbaggegalan, och ganska precis en vecka senare sitter jag på golvet på öppna förskolan för R:s sångstund.

… ja och igår hade vi lunch för 26 personer…

Men störst av allt just nu är naturligtvis att R fyller 1 idag (20 januari) – och att det tidigt den här morgonen alltså är ett år sedan stormen bedarrade och morgonsolen målade väggen varmt gyllengul i vårt rum på BB Stockholm där R låg och sov sin första, välförtjänta tupplur.

Den tanken – den funderingen upphör aldrig att slå mig med häpnad.

TAGS
RELATED POSTS
2 Comments
 1. Magnus Edin

  2009-01-20

  Jodu..det bet till rejält i skägget i förra veckan, nu hade vi ”bara” -24 här som lägst på det nämda kvicksilvret men nog räcker det när det är våt kustluft som fryser håret av ”Der Klockenspiel”.
  Joel (11 år) frågade om han kunde få vara ute ändå, självklart fick han det..kollade bara att varmaste kläderna satt på och upplyste om att han måste in i hallen och kolla förfrysningar eller värma sig om han fryser, imponerande att dator och TV inte drar mer när det är svinkallt ute.
  Guldbaggegalan sa du, hoppas du inte blev ombedd att pissa i en mugg..hehe!

  Fridens!

 2. gb

  2009-01-28

  Så är det, kyla är inte bara kyla, utan en form av sinnestillstånd också.
  Guldbaggen förflöt väldigt oskyldigt och stillsamt för oss småbarnsföräldrar, med R hos barvakt.

LEAVE A COMMENT