Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Senaste pins
  • Follow Me on Pinterest
Vardagsfunderingar

Varmare än kallt

By
on
2009-01-16

Vinterhimmel.jpg

Även om den åttagradiga kyla som omger oss i Enskede inte på något sätt spelar i samma division som de 37 minusgrader som under morgonen rapporterades från Vilhelmina, så biter det till i kinderna när jag tar dagens första vagnvända som rätt nybliven pappaledig.

R snusar tryggt i vagnen, trygg i att han trots att han inte fyllt 1 ändå hunnit känna på kylan i Lappland under julhelgen. Inte 37 kanske, men ändå riktig inlandskyla.

Jag skulle inte vara riktigt ärlig om jag sa att jag saknar kylan, men på något sätt så skärps medvetandet till en aning när kvicksilvret djupdyker. Jag skulle väl snarare säga att det är trevligt med lite smak av kyla någon gång, men att det kanske mest är den torra inlandskylan jag saknar när vinden river med sig rå havsluft och piskar fram mellan husen och slår genom kläderna in på bara kroppen. För på något sätt blåser det alltid motvind i städer.

Hur som helst är det ändå trevligt dagar som denna, när luften är frisk, himlen blå, marken frusen, men med ett yrvaket takdropp från takkanter som kittlas av januarisolen.

Snart är det vår!

TAGS
RELATED POSTS
1 Comment
  1. Gunnar Hedman

    2009-01-19

    Kul med ett nytt inlägg i bloggen!
    Började misstänka att exilnorrlänningar funderar nog inte så mycket?
    Ha de Gott!! /Gunnar-Gunnar

LEAVE A COMMENT