Senaste pins
  • Follow Me on Pinterest
K-märkt Norrland Storuman

Hur missade jag den här?

By
on
2012-04-25

Eftersom att jag verkligen älskar den här typen av böcker förefaller det helt obegripligt att jag missat den. För hur kan en bok om trista sevärdheter, som dessutom pryds av Storumans röde vildman, smyga in under radarn?

Boken ser ut att ha fått bra recensioner, och verkar dessutom har retat en och annan. Norrbottens-Kurirens recension är fullkomligt obetalbar:

”Ingen ska komma och påstå att Ornässtugan inte är en sevärdhet; här vill jag tillgripa ord som helgerån. För detta borde författaren hängas upp i en grantopp där ekorrarna kan skala honom som en kotte. Under bilden: ”I den här gamla granen hängde Johan Tell.”

Om någon tycker att man borde hängas i en gran och skalas som en kotte av ekorrar måste man ha gjort något rätt i alla fall.

Tyvärr är boken slut på lager. Jag kan knappt vänta på att det fylls på.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT